9 Mayıs eTwinning Günü

12.05.2021 271

9 Mayıs eTwinning Günü Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü - Ar-Ge Birimi-etwinning Karabük İl koordinatörlüğü koordinesinde hazırlanan çevrimiçi programla kutlandı.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Şube Müdürü Adnan Cansız, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Programda İlimizde yapılan projeler tanıtıldı. Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Zehra Akdoğan tarafında da ortağı olduğu Parmak İzim/My fingerprınt projesini tanıtıldı. Projesinin hedeflerini anlattı. Proje ortaklarıyla birlikte hazırladıkları akıllı işaretler videosu  gösterildi.Ayrıca eTwinning kutlama programında proje ortağımız tarafından Sonbaharı Yaşıyorum projesi tanıtıldı. Proje hakkında bilgi verilldi.

12-05-2021