Önüm Arkam Sağım Solum Vatan eTwinning Projemizin Türk Büyükleri Konulu Öğrenci Webinarı

30.03.2021 269

Önüm arkam sağım solum Vatan eTwinning projemizin Türk Büyükleri konulu öğrenci webinarı Türkiye"nin farklı illerindeki farklı okullardaki yaklaşık 150 öğrencinin  katılımıyla gerçekleşti. Webinarda Türk büyükleri sunumları yapıldı, şiirler okundu.Türk bayraklarıyla   donatılan ekranlardaki coşku görülmeye değerdi.

30-03-2021

Ayrıca;

Sonbaharı Yaşıyorum eTwinning projesi etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle bardaklara meşe PALAMUDU  dikmiştik. Çimlenen meşe palamudumuzu toprakla buluşturduk.Okulumuzun bahçesine dikerek diğer öğrencilere de örnek olduk.

24-05-2021